Ferien skal være en dejlig og afslappet tid. Derfor gør vi alt hvad der er muligt for, at tingene fungerer 100% og bestræber os på altid at svare på henvendelser med det samme. Vi har et super dansk team til at tage sig af rengøringen og poolen, og de har arbejdet hos os i mange år. Vi udlejer kun i sommermånederne fra juni til september.

Udlejningen er kun på ugebasis incl. i prisen er der vandforbrug,  el , sengetøj og håndklæder/viskestykker/karklude samt turist skat til kommunen. Evt. bank gebyrer ved betaling, betales af lejer. Og der ligger selvfølgelig en flaske kold rosè og vand/sodavand i køleskabet når I ankommer, så I kan nyde et glas på terrassen efter rejsen.


 

Lejen giver ophold fra lørdag kl. 16.00 til lørdag kl. 10.00.

Huset må beboes af max 7 personer incl. børn, eller efter aftale mod merpris (ugepris delt med 7 + person). Der må ikke overnatte gæster, hvis antal af personer overstiger 7, medmindre andet er aftalt. Lejeaftalen vil øjeblikkeligt blive afsluttet hvis reglen ikke overholdes.

Vi har et dansk servicefirma til at servicere poolen og huset, således at dette altid er i perfekt stand. De skal have tid til at udføre deres arbejde, derfor kan man først ankomme efter kl. 16:00 til huset. Der opkræves et depositum samt obligatorisk rengøring/Pool udover lejen. Depositumet returneres senere ifølge reservationsbetingelserne

Priser for leje af huset 1 uge 2020
Der udlejes KUN fra lørdag til lørdag
  
Super sæson 1 uge koster 16.500 DKr Fra uge 26 til 34
Høj sæson 1 uge koster 12.000 Dkr Uge 25 og uge 35
Rengøring koster € 200
Depositum Koster € 700  Leje betingelser

 

Copyright © 2006 -2019. All Rights Reserved. 

14004*01         Kontakt FerieBiot

Feriebiot bruger egne cookies samt cookies fra tredjepart til statistik, indholdsoptimering, præferencer. Ved at klikke OK giver du dit samtykke
Ok