Huset er beliggende ugeneret omgivet af naturparker på en meget rolig bjergside i byen Biot ca. 3 km (10-12 min) fra Middelhavet. Der er gode bade strande og midt i det dejlige område omkring Cannes (16 km) og Nice lufthavn (14 km). Turen fra Nice lufthavn tager ca. 15 til 20 min. i taxa eller bil.

Så efter en 20 min. kørsel kan familien få sig en kølig dukkert i saltvands poolen. Huset er bygget i år 2000 på en solrig 1200 m² grund og er på 130 m²(ca. 153 m² i DK mål) i typisk provencealsk stil. Fra huset er der kun 20 minutters gang til Biot by. I Biot er der alle indkøbsmuligheder bagere, grønthandlere, kioske, slagtere, supermarkeder, og marked hver tirsdag, hvor man kan købe alt samt ca. 21 restauranter i alle prislag. Der er også et pizzaria kun 500 meter fra huset, men pizzaerne er nu bedst, når man selv laver dem i husets pizzaovn.


Til huset hører også en opvarmet (altid 24-26 grader varm) saltvands swimming pool, der er ca. 2,0 meter dyb på det dybeste og ca. 40 cm på det lave. Poolen har indbygget lys og lækker fransk jacuzzi. Altsammen styret med fjernbetjening.

Vi har en poolalarm installeret (hvis et barn eller en hund falder i poolen), alarmerer denne . Vi har også installeret flere brandalarmer i huset for jeres sikkerhed.

Huset er udstyret med et Panasonic klimaanlæg der både kan køle og varme. Gratis 12 MB ADSL internet med wireless WI-FI og fri fastnet telefon der kan bruges til at ringe gratis til andre fastnettelefoner i Danmark, Norge, Sverige osv. Der er ca. 200 tv kanaler, nogle af disse er betalings kanaler og er ikke tilgængelige.


I huset findes en ny transportabel børneseng samt en god ny børnestol.

Dejlig rustik lys stue med bjælkeloft og direkte udgang gennem stor dobbel skydedør til terasse, udendørskøkken og pool område. Fra stuen går der en trappe op til 1. sal. Stuen er udstyret med 50" LED fladskærm samt stereo anlæg.  Alle rum og terrasser er møbleret med funktionelle møbler i fransk/italiensk stil. 

Copyright © 2006 -2019. All Rights Reserved. 

14004*01         Kontakt FerieBiot

Feriebiot bruger egne cookies samt cookies fra tredjepart til statistik, indholdsoptimering, præferencer. Ved at klikke OK giver du dit samtykke
Ok